وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

«زاکانی» وزیر نفت را به مناظره دعوت کرد

نماینده سابق مجلس گفت: بهتر است مناظره‌ای بین بنده که ۱۲ سال نماینده مردم بوده‌ام و آقای زنگنه که ۳۲ سال وزیر بوده‌اند پیرامون نفت و مسائلی که مطرح است برگزار شود تا حقایق روشن شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 28
کد خبر: ۱۴۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا زاکانی، نماینده ادوار مجلس و عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی، با انتشار پیامی تصویری، از بیژن زنگنه وزیر نفت، دعوت به مناظره کرده است.

 

زاکانی با اشاره به سخنان هفته قبل خود درباره مدیریت زنگنه در نفت، گفت: آقای زنگنه و اطرافیانش به شدّت از این اظهارات برآشفته‌اند و بسته‌ای از مغالطات را در پاسخ، ارائه کردند.

 

وی ادامه داد: بخشی از صحبت‌های من درباره خام‌فروشی نفت و پرونده کرسنت بود که اسناد آن‌ها را به مردم ارائه خواهم کرد. بخش دوم مربوط به نامه نمایندگان بود که علی‌القاعده نمایندگان باید پاسخ دهند. بنده هم آنچه داشته باشم خدمت مردم تقدیم خواهم کرد.

 

نماینده ادوار مجلس با بیان اینکه برخی دیگر از اظهاراتش ارتباطی با زنگنه نداشته و مخاطب او، دولت روحانی بوده، تصریح کرد: به‌نظر می‌رسد بهتر است مناظره‌ای بین بنده که ۱۲ سال نماینده مردم بوده‌ام و آقای زنگنه که ۳۲ سال وزیر بوده‌اند پیرامون نفت و مسائلی که مطرح است برگزار شود تا حقایق روشن شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار